top of page

Marcel Pascual i Anguera

Director Artístic i Musical

Nascut a Reus. Estudis amb Eva Graubin al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona i amb Valery Oishtrakh i Katalin Sebestyén al Koninklijk Konservatorium de Brussel·les. Ha rebut master classes de violinistes de renom com Ruggiero Ricci, Ivan Zenaty i Agustín Leon Ara entre d’altres.

 

Guardonat al concurs Joan Massià i premi al millor intèrpret de violí del Festival de Joves Músics de Catalunya. Ha realitzat concerts arreu de la Unió Europea i també a Japó i Bolívia. La seva activitat orquestral li ha permès treballar amb solistes i directors del renom de Mitislav Rostropovitch, Eliahu Imbal, Carlo Maria Giulini, i FujikoHemmins.

 

Màster en Musicologia i Interpretació de la Música Antiga per la UAB-ESMUC, Màster en Música com a Art Interdisciplinària per la UB.

 

Ha participat en nombrosos enregistraments en CD i també per a la ràdio i la televisió. És fundador i membre integrant de l’Orquestra Camerata XXI de Reus, col·labora amb la Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida, i amb el Teatre Instrumental de Barcelona, forma part del duo Sor i de l’Ensemble Antiqua i compagina l’activitat orquestral i de cambra amb la tasca pedagògica a l'Escola Municipal de Música de Cambrils.

Marcel Pascual i Anguera
bottom of page